YOUR IDEA INTO A CUSTOM NECKWARMER 

  RPM ZOMER NEKWARMER  

Indien je op zoek bent naar een aantal onder 100 stuks kunnen we je bedienen met de zomer nekwarmers van RPM Sartoria Sportiva Italia. Een gepersonaliseerde RPM nekwarmer is een creatieve hoogwaardige bedrukte RPM 4 seizoenen sjaal.

HET PROCES


HET PROCES


Specificaties customised RPM nekwarmer

De afmeting van de customised RPM nekwarmer is identiek aan die van Original BUFF en meet 50x25 cm (LxB). Het gaat om een product wat 100% customised kan worden geleverd. Een naadloos microfiber product, waardoor we spreken van een koker stof. Hierdoor ontstaat een doorlopend design rondom. We spreken bij het ontwerp over een voor-en achterzijde, maar feitelijk loopt het door. Mocht je dat willen, zou je de voor- en achterzijde verschillend kunnen maken. Nekwarmermakers heeft een goede partner gevonden in RPM. Wij gaan jou ook zeker overtuigen!

Op het moment dat je een kleiner aantal nodig hebt, krijg je van ons automatisch een offerte voor de RPM nekwarmer. Dit gebeurt vanwege het minimum wat BUFF vanaf 1 april 2021 hanteert. Wij hebben kwaliteit echter hoog in het vaandel staan en dat is bij RPM niet anders. Hierdoor ben je gegarandeerd van een top product. De doorlooptijd voor elk project is verbazingwekkend snel. Zo blijft een BUFF sjaal bedrukken leuk.

Staffel-aantallen: 25 - 50 - 100 - 250 - 500 - 1000 - 2500 - 5000 - (hogere aantallen op aanvraag)

OFFERTE AANVRAGEN


Hoe worden de RPM nekwarmers geleverd?

De RPM nekwarmers worden geleverd in een plastic sealbag. Indien je dat wenst, kan de RPM nekwarmer geleverd worden op een kartonnen headercard tegen een meerprijs. De headercard kan mee worden aangeboden bij de offerte. Als je wilt kan de headercard ook worden voorzien van je eigen logo. Dit bieden we, als je dat wilt, mee aan bij de offerte.


Wat zijn de kleur-mogelijkheden bij RPM?

RPM levert de nekwarmers op basis van fullcolor werk. Er is geen beperking in het aantal kleuren. Dit betekent niet dat je fullcolor moet werken. Als je een nekwarmer wilt in 1 kleur met een logo in 1 kleur, is dat natuurlijk nooit een probleem.

Levert RPM eveneens Fluo-kleuren?

Er bestaat de mogelijkheid om de nekwarmers te leveren in een fluo-kleur. RPM maakt gebruik van zogenaamde Mimaki inkt. Dit is een ecologisch verantwoorde inkt. Om fluo-kleuren te bedrukken, dient de machine echter vooraf en nadien gespoeld te worden. Hierdoor wordt er voor fluo-kleuren een toeslag gerekend.

RPM is specialist in teamwear

Ben je op zoek naar teamwear voor jouw vereniging, vanwege vervanging of je hebt besloten dat je het leuk vindt om met je vriendenclubje eigen kleding te hebben? Dan kunnen wij je daarmee prima helpen. RPM levert teamwear voor de disciplines fietsen - hardlopen - triathlon. Alle informatie hierover staat helder omschreven in onze website TeamwearXperts. Je teamwear kun je trouwens mooi combineren met een custom nekwarmer. E-mailen
Bellen