YOUR IDEA INTO A CUSTOM NECKWARMER 

  RPM PRODUCENT VAN NEKWARMERS  


RPM Sartoria Sportiva ofwel kortweg RPM is onze teamwearfabrikant in Noord-Italie. We werken met deze fabrikant als BeNeLux agent samen sinds 2013. Oorspronkelijk houden zij zich bezig met de productie van teamkleding. Zij doen dat voor de wielersport; de loopsport en voetbal. Alle informatie daarover, mocht je toevallig op zoek zijn naar teamwear kun je via deze link vinden op onze website van TeamwearXperts. RPM verstaat de kunst om snel een custom RPM nekwarmer te ontwikkelen. Onderstaande video laat je wat meer over RPM zien.


RPM staat voor Revelations Per Minute. RPM maakt dat absoluut waar door hun snelheid en acuratesse. Zorg voor het totaaltraject, van ontwerpfase tot de uiteindelijke levering van de gepersonaliseerde RPM nekwarmer of het customised mondkapje. Levering worden gedaan via FEDEX en kunnen bij grote haast eventueel direct naar de klant gedaan worden. Normaliter gaan de zendingen via NekwarmerMakers, zodat wij nog een laatste extra check kunnen doen voor de uitlevering.

RPM TEAMWEAR INFOOp ons verzoek is RPM gestart met de productie van customised RPM nekwarmers en customised RPM mondkapjes. Bij de productie van deze artikelen staat het bedrijf voor een top kwaliteit. Met veel zorg wordt je ontwerp-idee uitgewerkt tot het mooiste artwork. Pas als jij helemaal tevreden bent, wordt de productiefase gestart. Door de korte lijnen kan er binnen een kort tijdsbestek geleverd worden. Een BUFF sjaal bedrukken kan dus net zo goed een RPM sjaal bedrukken zijn, aan jou de keuze. 

Wil je contactmet ons opnemen over RPM? We zijn je vanzelfsprekend graag van dienst.                                    

Op de onderliggende pagina's kun je alle relevante informatie vinden over eerdergenoemde producten.


E-mailen
Bellen