YOUR IDEA INTO A CUSTOM NECKWARMER 

 MEER OVER NEKWARMERMAKERS    

Nekwarmermakers is onderdeel van Van Rossum Trading BV net zoals TeamwearXperts, JouwCamelbak en 515Shop. Customised BUFF® bedrukken is ondergebracht bij Nekwarmermakers. Een custom BUFF® project is bij ons in goede handen. We kennen de klappen van de zweep inmiddels en durven te stellen dat geen project te gek is voor ons. Door onze expertise kunnen wij vanaf het eerste moment tot aan de feitelijke uitlevering de vertaalslag maken naar het mooiste eindresultaat voor jou.

Onze werkwijze is helder. Je ontvangt altijd een all-in prijs van ons. No-nonsense en geen verdere aanslag op je budget. We zijn in staat tot verrassend snelle leveringen. Wanneer er sprake is van een strakke deadline, proberen we dat binnen de normale procedure te regelen. Soms moeten we gebruik maken van een nog snellere levering.  Die extra kosten belasten we aan je door. We zullen dat vooraf met je overleggen.

Besluit je om een BUFF®; RPM of TWEX te laten bedrukken, dan is NekwarmerMakers jouw beste optie.

TeamwearXperts

TeamwearXperts bevat een handelsagentschap voor teamwear voor wielersport en loopsport / triathlon. We ontwerpen en produceren teamkleding vanaf lage aantallen en kunnen verrassend snel leveren. Bezoek eens de TeamwearXperts website.

JouwCamelbak

JouwCamelbak verzorgt en levert drinkflessen van de merken Camelbak en Rubytec met een bedrukking of lasergravure. Ruime mogelijkheden, een creatief team en snelle levering van mooie marketingtools. Kijk op de JouwDrinkfles website.

515shop

Als laatste bevelen we aan onze webshop met mooie producten voor sport en outdoor, genaamd 515shop. Naast de eigen webshop zijn we eveneens extern verkoper via het platform van Bol.com. Een belangrijk deel van ons assortiment wordt daar aangeboden. 

515Shop is eveneens reseller van het merk BUFF®. Binnen de webshop vind je alle BUFF® producten uit de collectie Sports, Lifestyle en Professional. De producten die NekwarmerMakers voor jou kan produceren, kun je daar zien in de dessins uit de actuele collecties van het merk BUFF®. 

PASSION | PERFORMANCE | PERFECTION

 

 
E-mailen
Bellen