YOUR IDEA INTO A CUSTOM NECKWARMER 

  RPM WINTER NEKWARMER  

Indien je op zoek bent naar een aantal lager dan 100 stuks kunnen we je bedienen met de winter nekwarmers van RPM Sartoria Sportiva Italia. Dit is een dikker product wat zich bijzonder leent voor wintersport en het koudere jaargetijde.

Specificaties customised RPM winter nekwarmer

De afmeting van de customised RPM nekwarmer is ca. 43x24 cm (LxB). Het gaat om een product wat 100% customised kan worden geleverd. De winter nekwarmer is niet naadloos maar wordt in de lengte aan elkaar gestikt. De basis is een plat stuk materiaal wat bedrukt wordt. 

Na het bedrukken wordt het gestikt tot een koker. De boven- en onderzijde worden netjes omgezoomd en gestikt. Vanwege de zoom aan de uiteinden blijven we iets verder van de rand met een logo of tekst. Zou je dit niet doen, dan zou de stiknaad door het logo of tekst lopen. Dat is minder mooi. Het design loopt natuurlijk wel tot boven toe. Het materiaal is een polyester materiaal met aan de binnenzijde een warm fleece materiaal. De uiteinden zijn netjes omgestikt en aan de achterzijde is een reflecterend RPM logo ingestikt.


Wij hebben kwaliteit echter hoog in het vaandel staan en dat is bij RPM niet anders. Hierdoor ben je gegarandeerd van een top product.

Staffel-aantallen: 10-24 - 25-49 - 50-99 - 100-249 - 250+ (hogere aantallen op aanvraag)

OFFERTE AANVRAGEN


Teamkleding die matcht

RPM is al lang actief als designer en producent van teamkleding. 3 lijnen maken het verschil: - RELAX lijn - RACE lijn en PRO lijn. Voor elk type renner wordt een mooi pakket kleding geleverd, afhankelijk van je niveau en wensen. Naast de custom nekwarmers bestaat eveneens de mogelijkheid om custom sokken te laten maken in je eigen stijl en design. RPM is op meerdere fronten jouw ideale partner.

Hoe worden de RPM nekwarmers geleverd?

De RPM nekwarmers worden geleverd in een plastic sealbag. Indien je dat wenst, kan de RPM winter nekwarmer geleverd worden op een kartonnen headercard tegen een meerprijs. De headercard kan mee worden aangeboden bij de offerte. Als je wilt kan de headercard ook worden voorzien van je eigen logo. Dit bieden we, als je dat wilt, mee aan bij de offerte.
E-mailen
Bellen