YOUR IDEA INTO A CUSTOM NECKWARMER 

BUFF® VOOR MIJN VERENIGING

BUFF® voor mijn vereniging

Je bent op zoek naar een BUFF® voor je vereniging? Dan kun je nu gaan lezen, want je bent bij ons aan het juiste adres om je te helpen met het originele spaanse merk BUFF®. Wij kunnen je vereniging binnen afzienbare tijd uitrusten met een nekwarmer van het merk BUFF®. De ontwikkeling en artworkkunst valt door geen enkele look-a-like te evenaren. Een BUFF® voor clubs ofwel een BUFF® voor je vereniging maakt de teamuitrusting compleet!

Beschikt jouw vereniging al over teamwear, dan kunnen wij op basis van dat artwork snel een custom nekwarmer design voor je maken. Hoe? Dat lees je allemaal onder werkwijze.

 


BUFF® voor mijn club

Een BUFF® voor clubs is precies hetzelfde als de hierboven omschreven BUFF® voor een vereniging. De een noemt het club, de ander spreekt van vereniging. Je bent hier in elk geval aangelandt en leest complete informatie over het aspect BUFF® voor clubs. Ook hier spreek je van een BUFF® eigen ontwerp. Via de link hierboven lees je precies hoe het in zijn werk gaat. Houdt er rekening mee dat het merk BUFF® je van dienst kan zijn vanaf minimaal 100 stuks. Is dat wat veel voor je club, dan kunnen wij je vanzelfsprekend nog altijd helpen, maar dan met onze andere merken RPM of Twex. Hiermee kunnen we al vanaf 25 stuks starten. Geen paniek, we hebben al veel verenigingen en bedrijven blij gemaakt met BUFF® nekwarmers van beide merken. Nekwarmermakers doen NOOIT concessies op het gebied van kwaliteit en service!

BUFF® sjaal minimum-aantallen 

  • BUFF® vanaf 100 stuks
  • RPM vanaf 25 stuks
  • TWEX vanaf 50 stuks

E-mailen
Bellen