YOUR IDEA INTO A CUSTOM NECKWARMER 

  CUSTOMISED RPM MONDKAPJES  

Mondkapjes - wie heeft er niet over gesproken de afgelopen tijd? Het blijft een discussiepunt of ze nu wel of niet helpen. 

Geloof jij in het nut van mondkapjes en lijkt het je leuk om mondkapjes aan te schaffen voor je bedrijf, instelling of vereniging dan zijn wij de aangewezen partner voor je om ze te produceren. Qua werkwijze werkt het identiek aan het ontwerpen van een customised nekwarmer. Na jouw schriftelijke goedkeuring van het artwork, kan RPM de productierun starten. Meestal worden de mondkapjes dan al binnen 14 dagen via FEDEX uitgeleverd.


Welke aantallen dien je minimaal af te nemen?

De staffeling gaat per 100 - 200 - 500 - 1000 stuks. Bij belangstelling kun je de aanvraag voor een offerte invullen en verzenden, die je kunt vinden onder contact. De prijs die wij je afgeven is een all-in prijs ex. BTW. Ingesloten is artwork en levering op 1 adres binnen NL. Buiten NL maar binnen EU worden naar rato verzendkosten berekend.

OFFERTE AANVRAGEN


Zijn er beperkingen bij een artwork?

Qua kleuren zijn er geen beperkingen. Het artwork kan fullcolor zijn, maar mocht je een mondkapje in 1 kleur wensen, dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Kleuren kun je aangeven via pantonenummers. Logobestanden lever je aan als vectorbestand, zoals .ai; .eps of .pdf. Elk artwork blijft in ons archief voor een latere herhalingsorder. Mocht daarop eventueel iets worden aangepast, bijvoorbeeld door een aangepast logo, dan kan dat meestal als service voor je geregeld worden.

Technische specificaties

Wil je vooraf weten welke kenmerken op de RPM mondkapjes van toepassing zijn, dan hebben we een pdf downloadable voor je, waar alles zoveel mogelijk op vermeld is.

RPM specs. mondkapjes
Scheda tecnica maschera RPM.pdf (152.97KB)
RPM specs. mondkapjes
Scheda tecnica maschera RPM.pdf (152.97KB)

E-mailen
Bellen