YOUR IDEA INTO A CUSTOM NECKWARMER 

BUFF® VOOR OVERHEIDSDIENSTEN

Custom BUFF® voor politiediensten

De politiediensten staan momenteel onder grote druk. De maatschappij verandert snel ten gevolge van de Covid-19 maatregelen. Evenementen zoals o.a. voetbal exploderen door grote frustraties bij diverse aanhangers. De politie moet ingrijpen maar politiemensen worden meer en meer bedreigd op persoonlijke titel. Gewoon omdat ze hun werk uitvoeren. Zij beschermen hun identiteit met een BUFF®, zodat hun gezicht maar ten dele zichtbaar is. Nekwarmermakers produceert een volledig passende custom BUFF® voor Politie, exact volgens de voorschriften.

Gepersonaliseerde BUFF® voor het leger

Een custom nekwarmer in camouflagekleuren is voor de legerdiensten een onmisbaar accessoire. Dit kan zijn voor een bescherming tegen de elementen, maar ook om incognito de opgedragen werkzaamheden binnen missies uit te kunnen voeren. Met de eigen ontwerp BUFF® kunnen wij daar natuurlijk nog een extra touch aan toevoegen middels een eigen identiteit van een eenheid.

Nekwarmermakers is geen vraag te gek. Wij maken de vertaalslag voor elk project door goed te luisteren naar de wensen van onze klant. Het is onze missie om elk project succesvol af te kunnen sluiten als MISSION COMPLETED.

Eigen ontwerp BUFF® voor brandweer

Een BUFF® voor de brandweer? Jazeker. Wij leveren de custom Fire Resistant BUFF®. Een gepersonaliseerde BUFF® gemaakt van Nomex materiaal. Dit product wordt niet 100% customised geleverd. Het is leverbaar in 4 vaste kleuren, rood; groen; blauw en beige. We brengen een klein logo aan van de eenheid. Een grote bedrukking zou de brandvertragende werking van het product negatief beïnvloeden. Dat is natuurlijk ongewenst. Aan de Fire Resistant BUFF® in customised uitvoering hangt een minimum van 100 stuks. Onderstaande video toont je de brandvertragende werking.
E-mailen
Bellen