YOUR IDEA INTO A CUSTOM NECKWARMER 

  CUSTOM BUFF® BLOG  


2022-10-12

Nieuw exta materiaal voor customised TWEX nekwarmers

Voor customised TWEX nekwarmers werd tot een tijdje terug gebruik gemaakt van 150 gr / m2 microfiber materiaal. Met name bij witte ondergrond, kwamen we erachter dat een donkere bedrukking aan de andere zijde zichtbaar was. We noemen dit transparantie. Naar bleek waren sommige klanten daar niet blij mee.
Al was het 1 klant, die niet blij zou zijn, voor ons moet elke klant bij levering een smile op zijn / haar gezicht krijgen. Voor ons reden genoeg om te zoeken naar een mogelijke oplossing. Die vonden we al snel in de vorm van een wat zwaarder (dikker) materiaal van 168 gr / m2. Door een test te doen met een witte achtergrond en een wat donker logo random geprint, zagen we dat er geen sprake meer was van enige transparantie.
Direct hebben we dat kunnen testen met een herhalingsorder van een klant, die heel graag een witte achtergrond wilde. Bij een eerdere order waren we noodgedwongen geswitcht naar een achtergrond van cg03 (cool grey 03). Omdat de klant al schaatskleding had in wit, was de wens om een custom TWEX nekwarmer te produceren met een witte achtergrond. Bij ontvangst konden we stellen dat de missie geslaagd was. De TWEX levering ging naar de klant en die was blij met de geboden oplossing.
Er is een klein prijsverschil tussen het standaard microfiber en het iets zwaardere. Dit valt in het niet bij het verschil in uitstraling wat we zo kunnen realiseren voor je.
TWEX-van koppen.jpg

Trebron - 12:40:33 @ Customised | Een opmerking toevoegen


E-mailen
Bellen