YOUR IDEA INTO A CUSTOM NECKWARMER 

  CUSTOM BUFF® BLOG  


2021-12-06

BUFF® assortiment met bedrukkingen is reuze

Buff-logo-2021.jpg

ER ZIJN VEEL BUFJES, MAAR ER IS SLECHTS 1 BUFF®
Er zijn allerlei aanbieders, die spreken van bedrukte Buffjes. Het is meestal niet meer dan het geleende woord BUFF® vanwege de bekendheid van het merk.
Een nekwarmer noem je nu eenmaal een buffje. De merknaam BUFF® is getransformeerd tot een product-aanduiding. Een sterke positie van het Spaanse merk, wat in 1991, thans 30 jaar, geleden begon met de productie van Original BUFF®. Hedentendage vaak gekopieerd, maar nog nooit geëvenaard.

RUIM ASSORTIMENT BUFF® CUSTOM PRODUCTEN
Nekwarmermakers durft te stellen dat er geen ander merk is, met zo’n breeds assortiment aan producten wat met een eigen design kan worden geleverd. Bij ons ben je aan het juiste adres om een BUFF® custom project, egaal welk type, voor jouw te designen en te produceren. Vanaf nu hebben we een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden op de pagina “Welke BUFF® bedrukken“. In één oogopslag zie je nu welk product kan, vanaf welke aantallen, de specificaties en hoe het product eruit ziet. De downloadable: De plaatjes bij de producten laat jou precies zien, hoe elk type BUFF® eruit ziet.

VERPAKKINGEN MET EIGEN DESIGN
BUFF® zou BUFF® niet zijn als de verpakkingen voor de custom producten niet met een eigen look voor jou gemaakt zouden kunnen worden. In de eerdergenoemde downloadable vind je die informatie eveneens.

1. De kartonnen headercard met jouw eigen uitstraling mogelijk vanaf minimaal 500 stuks.
2. De kartonnen doos met jouw eigen design mogelijk vanaf minimaal 300 stuks
3. De custom scroll voor om jouw BUFF®, mogelijk vanaf minimaal 100 stuks

Trebron - 12:04:08 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

To reduce automated spam, this function is protected with a captcha.

This requires content from the third-party provider Google to be loaded and cookies to be stored.E-mailen
Bellen