YOUR IDEA INTO A CUSTOM NECKWARMER 

  CUSTOM BUFF® BLOG  


2021-11-25

BUFF® filter tube te leveren met eigen bedrukking

Het wintersport seizoen nadert met rasse schreden. Of we kunnen gaan genieten van de geliefde wintersport, kan momenteel nog niemand zeggen. Je erop verheugen, dat mag zeker en wij hopen je daarbij te helpen.

De BUFF® filter tube kan met een eigen bedrukking geleverd worden. Hierdoor kun je, net als bij original BUFF® zelf bepalen met welk design jij op de piste stapt.

WAT MEER OVER BUFF® FILTER TUBE
De filter tube is een soort van original BUFF® met een extraatje. Het extra zit hem in een pocket aan de binnenzijde gecentreerd aan de bovenkant. Hierin past het BUFF® filter, wat zorgt voor een 98% filter efficiency. Dat zit dus dicht bij de 100% van een zogenaamd medisch mondmasker.

Het materiaal van de filter tube is 4-wegs stretch materiaal met een grote mate van comfort. Het filter is een 3-laags gecertificeerd filter wat dus een 98% bacterie filter efficiency heeft en daarnaast een maximale ademkwaliteit biedt.
12736777910_01.jpg12736777910_05.jpg

BUFF® FILTER TUBE IN DE RIJ OP DE PISTE:
Mag dat? Dat is een vraag die we krijgen. De importeur heeft ons vandaag bevestigd, dat in elk geval Oostenrijk en Frankrijk een GO hebben gegeven voor de filter tube. Het wordt dus erkend voor gebruik tijdens je wintersport. Bijkomend voordeel is, dat je een gewone nekwarmer hebt, die je nek lekker warm houdt en die je voor je mond en neus kunt doen. Daarnaast beschermt de BUFF® jou en anderen tegen het oplopen van Covid-19

Garanties kunnen wij je niet geven, maar met een verantwoordelijk gedrag van jezelf, nemen de kansen om het virus op te lopen  zienderogen af.

BUFF® FILTER TUBE COLLECTIE:
De filter tube collectie vindt je vanzelfsprekend binnen onze shop. Wij reiken je de weg naar deze producen, die je per stuk kunt bestellen. Vergeet dan niet om een pakje extra filters mee te besstellen, want die dien je elke dag te vernieuwen voor optimale werking. Hier vindt je ze: https://www.515shop.nl/search/filter+tube/

Trebron - 14:25:31 | Een opmerking toevoegen


E-mailen
Bellen