YOUR IDEA INTO A CUSTOM NECKWARMER 

  CUSTOM BUFF® BLOG  


2021-11-02

Heighth Specialists wil weer gepersonaliseerde Buff

Wij bij Nekwarmermakers zijn natuurlijk blij met elke order. Wanneer een klant echter weer opnieuw gepersonaliseerde Buff wil bestellen, dan zijn we natuurlijk helemaal blij. De aanleiding kan zijn dat de voorraad op is, dat er een bepaalde actie is of dat er, zoals in dit geval, een naamswijziging heeft plaats gevonden.

De eerste gepersonaliseerde Buff producten werden door ons aan deze klant geleverd in 2016. Daarna volgden meerdere nabestellingen. In 2021 dienden we het ontwerp voor de klant aan te passen. Dat is geen enkel probleem, omdat we een archief beschikbaar houden voor onze klanten voor nabestellingen.

Het logo moest worden aangepast naar het nieuwe logo. Dat hebben we gefixt en snel een akkoord kunnen noteren voor het artwork. De klant had eerder al Buff ontvangen en voor dit project viel ook de keuze op Buff, temeer daar het aantal boven het minimum van Buff zat.

Bilfinger-custom-Buff.jpg

Het artwork van Bilfinger werd akkoord bevonden op 23-02 jl. De order werd door ons geplaatst en we ontvingen een terugkoppeling dat de uitlevering van de gepersonaliseerde Buff rond begin april zou zijn. In werkelijkheid werden ze al op 23 maart aan de klant verzonden direct vanaf Buff. Soms kiezen we voor directe levering, omdat dat het proces versneld.

Met een geringe aanpassing aan het ontwerp konden we de klant weer binnen een kort tijdsbestek blij maken met customised original Buff. De original Buff wordt gemaakt van Repreve materiaal, een microvezel gewonnen uit gerecyclede heldere plastic flessen. Zo is er met de levering van de gepersonaliseerde Buff ook zeker weer rekening gehouden met het milieu. Dat is tevens een belangrijke missie van het bedrijf Buff SA om waar mogelijk gerecycled materiaal in te zetten voor de producten.

Trebron - 11:54:13 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

To reduce automated spam, this function is protected with a captcha.

This requires content from the third-party provider Google to be loaded and cookies to be stored.E-mailen
Bellen