YOUR IDEA INTO A CUSTOM NECKWARMER 

  CUSTOM BUFF® BLOG  


2021-11-02

Een Buff voor bedrijven, dit keer Basta Bikestore

Via ons formulier offerte nekwarmers ontvingen we een mooie aanvraag voor een Buff voor bedrijven van Basta Bikestore in Huissen. Dat was op 28 september jl. om 11:29 uur. Snel als we proberen te zijn, kreeg de klant al de offerte gemaild om 11:51 uur.

Nadien gebeld met de klant en gepolsd wat de precieze plannen zijn. Wij vinden het ook altijd prettig om te weten wie er achter de aanvraag zit en eveneens is het voor de klant fijn te weten bij wie ze hun aanvraag neerleggen. Met een helder beeld van het idee hadden wij voldoende informatie om een aanvraag voor het artwork te kunnen doen bij onze leverancier RPM Sartoria Sportiva voor een RPM zomer nekwarmer. Op 5 october ontvingen we de order van de klant. Omdat het aantal onder 100 stuks ligt, wordt de keuze sowieso RPM of Twex. Voor dit project valt de keuze dus op RPM.

Met wat heen en weer bellen en e-mailen over het ontwerp voor de customised Buff konden we op 15 october het schriftelijk akkoord van de klant tegemoet zien. Het artwork was akkoord voor productie. Dat werd door ons bij de leverancier RPM bevestigd en tevens werd de order ingeschoten op 18 october jl.

Met een opstart op 5 october en een definitieve bestelling van de custom nekwarmers op 18 october konden wij van Nekwarmermakers na 9 werkdagen de productie starten. Soms gaat het sneller, soms duurt het wat langer. Uiteindelijk gaat het erom dat onze klant, in dit geval Basta Bikestore blij is met het finale ontwerp.

Basta-bikes-rpm-nekwarmer.jpg

Het maken van de customised Buff resulteerde uiteindelijk in een Fedex verzendbericht op 29 october, een productietijd dus van 10 werkdagen. Op 1 november werden ze bij Nekwarmermakers geleverd, gecontroleerd, gefotografeerd en verpakt voor verzending naar de klant. De klant ontvangt van ons een melding met de track- en tracegegevens om de zending te kunnen volgen. Tevens wordt men verrast door een foto van de customised Buff op het display, wat wij hier speciaal voor hebben.

Resumerend: Bestelling op 5 october en levering op 29 october. Binnen 18 werkdagen werd een prachtig artwork gerealiseerd en het product geproduceerd en geleverd.

Wil jij nu ook zo’n Buff voor bedrijven voor je eigen onderneming? Neem dan nu contact op en wees verzekerd van de levering voor de komende feestdagen!

Trebron - 11:12:26 @ Customised | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

To reduce automated spam, this function is protected with a captcha.

This requires content from the third-party provider Google to be loaded and cookies to be stored.E-mailen
Bellen