Wij maken jouw eigen BUFF® sjaal

 

Ja, wij maken jouw eigen BUFF® sjaal. Daarom noemen wij onszelf "NekwarmerMakers". Customised BUFF® samen met jou ontwerpen en de BUFF® bedrukken, is waar we specialist in zijn. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, verenigingen, bedrijven en instellingen. 

De aanleiding om voor een custom BUFF® te kiezen is divers. Dat kan een vriendengroep of een bedrijf zijn die samen een skitrip gaat maken, een fietsclub die een club BUFF® wil laten maken of een bedrijf wat een campagne of seminar wil versterken door klanten of deelnemers een gepersonaliseerde BUFF® te overhandigen.

 

OFFERTE NECKWEAR

Voor bikers wordt vaak gebruik gemaakt van een BUFF® bandana. Wij ontwerpen en bedrukken voor jou dus graag de BUFF® bandana. De bandana wordt gebruikt onder de helm en zorgt dat eventuele transpiratie goed wordt opgevangen en niet in je ogen loopt. Het materiaal van de BUFF® bandana droogt snel en is goed ademend.

Voor wie is de BUFF® bedoelt?

BUFF® voor bedrijven

BUFF® voor scholen

BUFF® voor verenigingen

Zet je plan nu om naar realiteit!

ONTWERP AANVRAAG

Je hebt het idee gevormd om eens te gaan informeren naar het bedrukken van een BUFF®. Je bent op het juiste adres, want wij zijn al sinds 2000 actief met customised producten. Voor het grafisch ontwerp van BUFF® begeleiden we je helemaal door het proces. Je huisstijl heb je al laten ontwerpen. Wij kunnen een bandana bedrukken die daar volledig op aansluit. Het begint met het vertalen van jouw idee naar een perfect artwork. Na jouw goedkeuring wordt de productie van de gepersonaliseerde BUFF® voor je gestart.

Hoe werkt het eigenlijk?

Kies je product uit

Stuur ons je eigen idee

Je ontvangt de voorstellen

Geef akkoord en we produceren

Flexibiliteit met liefst 3 merken

Jarenlang konden we een BUFF® sjaal bedrukken vanaf 25 stuks. Customised BUFF® kun je vanaf 01-04-2021 pas bestellen vanaf 100 stuks. Dat is een policy aanpassing van de fabrikant BUFF S.A. Spanje. Is dat aantal te hoog voor je? Nekwarmers beschikt over meer mogelijkheden en kan al aanbieden vanaf 25 stuks. Flexibiliteit voor jou met altijd een hoge kwaliteitsnorm. Dat is waar wij voor staan! Lukt het om het aantal op te schroeven naar 100 stuks, dan bieden wij je uiteraard graag BUFF® aan. Nog vragen? Stuur ons je e-mail of bel.

MAIL ONS
E-mailen
Bellen