NEKWARMERMAKERS PROJECTVERLOOP  

Onderstaande proces-omschrijving is identiek voor elke nekwarmer die wij aanbieden. Het maakt daarbij helemaal niets uit,  wie de fabrikant is. Als er een datum is waarop je de producten absoluut nodig hebt, is het belangrijk om dat bij je offerte aanvraag te vermelden!

Het begint met een offerte-aanvraag

STUUR EEN OFFERTE


Je doet een aanvraag voor een voorkeursfabrikant(en) en het gewenste aantal. Is er een deadline, geef dat dan meteen bij de aanvraag door. Wij doen de offerte en checken meteen bij de fabrikant of de gevraagde datum wel of niet haalbaar is. We koppelen dat vervolgens direct aan je terug.

In het geval van een deadline

Als er een hele strakke deadline is, dienen we in bepaalde gevallen eigenlijk direct aan de slag te gaan om de leverdatum te kunnen halen. In elk geval geven we er de voorkeur aan om meteen met een artwork-aanvraag te kunnen starten. Dan loopt dat alvast. Voor deze gevallen nemen we meteen na je aanvraag al telefonisch contact met je op hierover.

Het verstrekken van de order

Je hebt onze offerte ontvangen en gaat ermee akkoord. Dat vinden we natuurlijk erg fijn. We doorlopen nu de volgende stappen:

  • We sturen je een relatie-formulier toe. Dat vul je volledig in en stuurt het z.s.m. via e-mail retour. We vragen dan artwork aan.
  • Op basis van je relatiegegevens wordt de order aan je bevestigd en ontvang je een factuur.
  • Je dient nu conform de orderbevestiging de (deel)factuur aan ons te voldoen.

Het maken van een ontwerp

  • We ontvangen een opgave van de gewenste kleuren op basis van PMS (Pantone) kleurnummers. Als deze niet bekend zijn, kunnen we op basis van overleg de beste kleuren vaststellen. Op verzoek begeleiden we je in dit traject.
  • We ontvangen de logo bestanden als vectorbestanden. Bekende bestandsformaten hiervoor zijn o.a. .ai; .eps of pdf. Bij twijfel vraag het ons aub. Niet vectorbestanden als .jpg of .pms kunnen wij niet gebruiken, omdat we dan de kwaliteit niet kunnen garanderen.
  • Logo-bestanden van onvoldoende kwaliteit kunnen we eventueel reconstrueren tegen uurtarief. Deze service kunnen we bieden maar dit heeft echter niet onze voorkeur, daar moeten we eerlijk in zijn.
  • Je stuurt ons een idee van het ontwerp toe of we spreken het samen telefonisch door.
MAIL ONS


Er worden 1 of meerdere voorstellen aan je voorgelegd. Je kijkt wat je het mooist vindt en dat ontwerp passen we desgewenst nog verder voor je aan. Als je zelf grafisch onderlegd bent, kun je uiteraard een ontwerp pasklaar aanleveren. Vraag ons naar de template! De fabrikant zet je ontwerp om naar het productie-formaat. Het levert je geen kostenvoordeel op. Je voordeel is dat je volledig zelf de regie hebt in hoe het eruit moet komen te zien.

Hoe keur je een ontwerp goed?

Zodra het ontwerp 100% akkoord is voor je, keur je het schriftelijk goed via e-mail. Formeel ligt dat ontwerp dan vast voor de opstart van de productie. Nu kunnen we de productie bij de fabrikant van je keuze gaan starten. Zodra dit gebeurt is, kunnen we niets meer aan het ontwerp veranderen.

De productie van je order

De nekwarmers worden in productie genomen. BUFF levertijden hebben we op de pagina BUFF® bedrukken vermeld. Voor de RPM orders dien je rekening te houden met een levertijd van ongeveer 2 werkweken na schriftelijke goedkeuring van het artwork. In alle gevallen wordt echter een exacte leverindicatie via e-mail aan je door gegeven, nadat de order bij de fabrikant is.

De uitlevering van je order

Normaliter wordt elke order door ons geïnspecteerd voorafgaand aan de levering. In geval van een strakke deadline kan een order direct vanaf de fabrikant worden geleverd. Dit bespaart een aantal dagen. Eventuele meerkosten voor een koerier worden na opgave volledig doorbelast zonder toeslag.

Beschik je over eigen teamkleding?

Het zou kunnen dat je al over teamkleding beschikt en daar een passende nekwarmer bij wilt hebben. Dat kunnen we natuurlijk voor je realiseren. Stuur ons de ontwerpbestanden van je teamkleding toe en wij kunnen de nekwarmer op basis daarvan ontwerpen voor je. Customised BUFF® Why Be Normal!

 

Naar de TWE website

E-mailen
Bellen