TWEX CUSTOM NEKWARMERS

TWEX NEKWARMERS

TWEX staat voor een budgettair vriendelijke gepersonaliseerde nekwarmer. TWEX nekwarmers werden door JouwBUFF ofwel NekwarmerMakers in het leven geroepen om maximale mogelijkheden te kunnen bieden aan onze klanten. Zo hebben we een mooie optie om tegen een zeer aantrekkelijk tarief een TWEX sjaal te bedrukken en te presenteren, die kwalitatief heus zijn mannetje staat. Een eigen nekwarmer bedrukken is zo een eitje!

TWEX-logo
TWEX-logo

HET MERK TWEX

TWEX is een samenvoeging uit onze naam voor de TEAMWEARXPERTS activiteiten. Het merk is door NekwarmerMakers speciaal in het leven geroepen om eigen producten te laten maken. Producten die een toevoeging zijn voor ons assortiment. In de context van een TWEX sjaal bedrukken is het bedoeld voor eigen, budgettair zeer interessante, nekwarmers. We kunnen ze al aanbieden vanaf een aantal van minimaal 50 stuks.

Staffelaantallen: 50 - 100 - 150 - 200 - 300 - 500 - 800 - 1000 - 1500 - 2000 - 3000 - 5000

We hebben het evenals bij onze andere merken Buff en RPM over een naadloos microfiber nekwarmer met een LxB afmeting van 50x25 cm. De uiteinden zijn afgesneden en niet gestikt voor een rechte afwerking. Bij de andere merken is dat evenzo niet het geval. Geen concessies aan kwaliteit, full-color artwork mogelijkheden met alle denkbare kleuren. Geen gebruikmaking van zogenaamde fluor kleuren, omdat men van mening is dat dit ecologisch minder verantwoordt is.


SNELLE DOORLOOPTIJDEN

Omdat wij al ruime ervaring hebben met de leverancier, kunnen wij deze nekwarmers van harte aanbevelen. Ons portfolio toont voldoende aan, dat onze klanten met veel vertrouwen de custom TWEX bestellen. Ontwerpen worden snel verzorgd. Na schriftelijke goedkeuring per e-mail, wordt een productierun snel gedraaid en jouw bestelling aan je uitgeleverd. Flexibiliteit en service is wat wij nastreven met alles, zo ook met de mooie TWEX nekwarmers.


 
E-mailen
Bellen