CUSTOM BUFF® BLOG


2021-11-02

Een Buff bedrukken voor RTV de Leeuwen Groep 5

Na een mooi wielerseizoen 2021 kwam er op 31 october een einde aan. Een seizoen met wel wat ongelukkige hobbels voor wat renners die wij uiteraard een goed herstel toewensen. Pech zit in een klein hoekje.

Op 31 october stond de eindrit gepland, een rit van 100 kilometer over de Maas en Waalse dijken. Een mooie zonnige dag met wel een forse bries, zorgde dat er wel voor gewerkt moest worden. Maar ja, daar ben je wielrenner voor. Je wilt wel weten dat je wat gedaan hebt. Zonder problemen bereikten we na een aantal uren de eindbestemming.

Daarna was er een mooie afsluiting gepland met de nodige versnaperingen, drankjes en een heuse kwis van 54 vragen over veel uiteenlopende clubfeitjes. Je moet ze maar weten. Het enthousiasme was groot.

Voorafgaand aan de eindrit en het feestje ontstond bij ondergetekende het idee om een Buff te bedrukken. De club zelf, was eind 2019 al voorzien van een club Buff, wegens het nieuwe tenue wat vanaf seizoen 2020 gebruikt zou gaan worden. Om die reden waren de kleuren bekend, de logo’s in ons archief en dus alle tools voorhanden om een mooi Buff ontwerp uit te werken.

RTV5-tube.png

Het idee was om een customised Buff te ontwerpen speciaal voor groep 5, met de meeste leden en waar ondergetekende zelf deel van mag uitmaken. Een groep met een goed samenspel en waar  met veel plezier in het seizoen door gereden wordt. Een ontwerp werd gemaakt, hier en daar bijgeschaafd, weggelegd en nagedacht en uiteindelijk werd er een klap op gegeven door mijzelf. Als sponsor van dit gadget wil ik natuurlijk wel graag mijn eigen sponsor-uiting in beeld brengen. Een inventarisatie van de actieve groepsleden maken en weg zijn we.

Over een aantal weken zal de club Buff geleverd worden en worden ze aan de groepsleden uitgeleverd. Mooi op tijd voor die renners, die actief buiten blijven fietsen en zichzelf daarmee tegen de kou kunnen wapenen. Een Buff bedrukken wordt zo een extra leuke bezigheid, temeer daar je uiteindelijk ook de reacties van de renners kunt zien. Met een mooie bedrukte RPM zomer nekwarmer wordt er lekker opgestoomd naar een nieuw wegseizoen 2022.

Trebron - 10:02:28 @ Customised | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

To reduce automated spam, this function is protected with a captcha.

This requires content from the third-party provider Google to be loaded and cookies to be stored.


 
E-mailen
Bellen