NEKWARMERMAKERS | EEN TEAMWEARXPERTS SERVICE  

Wij zijn TeamwearXperts. Het BUFF bedrukken is ondergebracht bij JouwBUFF wat wij hebben omgedoopt tot NekwarmerMakers. Dat is wel zo duidelijk! Een custom BUFF® project is bij ons in goede handen. We kennen de klappen van de zweep en durven te stellen dat geen project te gek is voor ons. Door onze expertise kunnen wij vanaf het eerste moment tot aan de feitelijke uitlevering de vertaalslag maken naar het mooiste eindresultaat.

Onze werkwijze is even simpel als helder. Je ontvangt altijd een all-in prijs van ons. No-nonsense en geen verdere aanslag op je budget. We zijn in staat tot verrassend snelle leveringen. Bij een extreem korte productietijd, bijvoorbeeld door een last-minute bestelling, hoor je van ons vooraf wat de extra kosten zijn.  Die kosten hebben niets te maken met het product. Het betreft kosten voor een koerier als Fedex of UPS om je order op tijd te kunnen leveren. Dat gaat direct vanaf BUFF SA naar jouw adres.

TeamwearXperts is een handelsnaam van Van Rossum Trading BV. Het bedrijf bestaat al sinds 1993. Door meerjarige importeurschappen kent de markt voor ons geen geheimen meer. Sport in zijn algemeenheid spreekt ons erg aan. Doordat wij zelf ook behoorlijk actief zijn op dat vlak, weten wij wat je nodig hebt. Personalisering van producten is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Onze creativiteit maakt dat wij jouw plan snel om kunnen zetten naar een realistisch ontwerp. Voor ons staat voorop, dat jij blij zult zijn met wat wij voor je realiseren. Onze drive en resultaatgerichtheid maakt dat wij ons 100% voor je zullen inzetten. Dat is een belofte waar je ons aan mag houden!

Besluit je om een BUFF; RPM of TWEX te laten bedrukken, dan is NekwarmerMakers jouw beste optie.  

PASSION | PERFORMANCE | PERFECTION

 

  
E-mailen
Bellen